Str. Dr. Calistrat Grozovici, Nr. 1, Sector 2, București

secretariatinbi@mateibals.ro

021 201 09 80

COVID19-CARE

' ); } ?>
Comunicat demarare proiect

“COVID19-CARE – Cresterea capacitatii de gestionare a crizei sanitare COVID-19 prin dotarea cu echipamente si aparatura medicala a Institutului National de Boli Infectioase „Prof. Dr. Matei Bals”

COD SMIS: 2014+ 138080

Institutul National de Boli Infectioase „Prof.Dr. Matei Bals”, anunta demararea proiectului COVID19-CARE – Cresterea capacitatii de gestionare a crizei sanitare COVID-19 prin dotarea cu echipamente si aparatura medicala a Institutului National de Boli Infectioase „Prof. Dr. Matei Bals”, COD SMIS: 2014+ 138080, proiect co-finantat din Fondul Social European prin Programul Operational Infrastructura Mare.

Proiectul este implementat de Institutul National de Boli Infectioase „Prof.Dr. Matei Bals„, in calitate de beneficiar si se deruleaza in intervalul 01.02.2020 – 30.04.2021.

Obiectivul general al proiectului este de protejare a sanatatii populatiei in contextul pandemiei cauzate de COVID-19 si de obtinere a unui rapuns in timp util si eficient al sistemului medical public la criza provocata de SARS-CoV-2.

Obiectivele specifice ale proiectului:

OS 1 – Imbunatatirea capacitatii de ingrijire si tratament a cazurilor de infectie cu virusul SARS-CoV-2 prin dotarea adecvata a Institutului National de Boli Infectioase Prof. Dr. Matei Bals.

OS 2 – Asigurarea unui act medical de inalta calitate in gestionarea crizei sanitare provocate de COVID-19 prin dotarea crespunzatoare cu echipamente medicale si de protectie a Institutului National de Boli Infectioase Prof. Dr. Matei Bals.

OS 3 – 2000 de pacienti influentati pozitiv prin cresterea capacitatii de gestionare a cazurilor de infectie cu virusul SARS-CoV-2 a Institutului National de Boli Infectioase Prof. Dr. Matei Bals.

OS 4 – 1200 de specialisti din cadrul institutiei Solicitantului influentati pozitiv/sprijiniti in livrarea unui act medical de inalta calitate prin dotarea Institutului National de Boli Infectioase Prof. Dr. Matei Bals cu echipamente medicale si de protectie adecvate crizei sanitare provocate de COVID-19.

Grupul tinta aferent proiectului vizeaza populatia Romaniei tinand cont de faptul ca Institutul deserveste pacienti de pe intreg teritoriul tarii

Activitatile previzionate in cadrul proiectului sunt:

  • A.1.1 Achizitionarea echipamentelor, aparaturii si tuturor dispozitivelor necesare pentru tratamentul pacientilor cu infectie COVID-19
  • A.2.1 Managementul general si financiar al proiectului
  • A.3.1 Campanie de informare si promovare a proiectului.
  • A.4.1 Auditul finanaciar al proiectului

Contributia aferenta fondurilor UE este de 46.503.042,97.

Proiect co-finantat din Fondul Social European prin Programul Operational Infrastructura Mare.


Date de contact:

Dobrescu Catalina Mihaela

Manager proiect

Telefon: 021/2010980

E-mail: mateibalsproiecte@yahoo.com

Ultimele anunțuri din proiect

Vezi toate anunțurile