Str. Dr. Calistrat Grozovici, Nr. 1, Sector 2, București

secretariatinbi@mateibals.ro

021 201 09 80

Secţia clinică XI – boli infecţioase copii

Clădire: Pavilionul IV

Șef Secție: Dr. Vişan Angelica – medic primar

Dotări și servicii

In sectia noastra avem 14 saloane, in care se afla intre 1- 3 paturi, astfel incat putem ingriji 33 pacienti, copii si adulti.

Saloanele sunt dotate fiecare cu grup sanitar propriu, respectiv sală de baie cu cabina de duş, televizor şi frigider. Amenajarea saloanelor corespunde standardelor înalte de calitate, astfel încât este asigurată climatizarea adecvată anotimpurilor cu ventiloconvectoare.

În secţia noastră îngrijim bolile infecţioase ale copiilor: boli eruptive, hepatite, infecţii de tract respirator şi digestiv.

În actuala pandemie, numărul impresionant de cazuri grave prezente la adulţi a necesitat schimbarea profilului de activitate, secţia de copii devenind secţie de adulti. Ne-am adaptat astfel noii patologii şi am îngrijit cu multă dăruire “copiii de toate varstele”!

Suntem un colectiv unit, armonios si puternic in acelasi timp! Am demonstrat rezistenta la stres ţi la lucru în condiţii dificile, îmbinata cu răbdare, compasiune, înţelegere.

Dorinta de a ne ajuta pacientii să depăşeasca cu bine cele mai grele momente şi de a pleca însănatoşiţi acasa ne dă forţa de a ne duce misiunea pâna la căpat!