Str. Dr. Calistrat Grozovici, Nr. 1, Sector 2, București

secretariatinbi@mateibals.ro

021 201 09 80

Comunicat aparținători

La internare, INBI MB va aloca fiecărui pacient un cod unic, care va fi comunicat aparținătorilor. Furnizarea telefonică către aparținători a informațiilor despre starea de sănătate a pacientului se face doar după confirmarea codului unic. De asemenea, la cerere, vor fi comunicate aparținătorilor, telefonic sau prin SMS, următoarele informații:

  • secția/compartimentul unde este internat pacientul
  • numărul salonului
  • etajul
  • numele medicului curant
  • numărul de telefon la care pot fi obținute informații despre starea de sănătate a pacientului, cu respectarea drepturilor acestuia.

În intervalul orar 7:30-15:30, statisticianul din secție va comunica, la cerere, aparținătorului desemnat de pacient, Codul Unic de Înregistrare al pacientului, secția unde este internat (pavilion, etaj) și numărul de telefon de contact al medicului curant.

În intervalul orar 15:30-07:30, statisticianul din CPU va comunica aparținătorului desemnat de pacient Codul Unic de Înregistrare al pacientului și secția unde este internat (pavilion, etaj) și numărul de telefon de contact.

Aparținătorilor pacienților care au fost internați prin CPU sâmbăta, duminica și în timpul sărbătorilor legale, li se vor comunica în intervalul orar 15:30-07:30, de către statisticienii CPU, numele medicului curant.

Medicul curant va comunica informații familiei/aparținătorilor despre starea de sănătate a pacientului, la solicitare, după confirmarea codului unic, cu respectarea drepturilor pacientului, în timpul programului zilnic de lucru al acestuia și în baza unui program stabilit.

Listă interioare

Lasă un comentariu